Met het plaatsen van een dakkapel ondergaat uw woonhuis een echte metamorfose. U verwacht misschien dat het plaatsen van een dakkapel een ingrijpende en langdurige verbouwing met zich mee brengt.

Maar niets is minder waar. Het plaatsen van een dakkapel hoeft vaak niet meer dan een dag te duren. Zo kunt u ’s avonds al genieten van licht en ruimte op bijvoorbeeld uw zolder die ’s morgens nog een donkere bergplek was.

Welke stappen worden gezet bij het plaatsen van een dakkapel?

1 Offerte
Via onze website kunt u met onze handige offerte tool een indicatieve offerte aanvragen voor uw dakkapel. U geeft aan welke maten de dakkapel van uw dromen heeft en welk materiaal uw voorkeur heeft.

2 Advies
U krijgt van ons een helder en persoonlijk advies over de mogelijkheden, afmetingen en materialen die voor uw situatie ideaal zijn. Natuurlijk binnen uw budget.

3 Bouw
Als alle details met u zijn doorgesproken bouwen we de door u samengestelde dakkapel. Hout of kunststof? Schuin of plat dak? Geen probleem, wij bouwen voor u een dakkapel van hoge kwaliteit die past bij de uitstraling en stijl van uw woonhuis.

4 Plaatsing
Enkele weken na het ondertekenen van de maatwerk offerte komen we bij u langs om de dakkapel te plaatsen. We rijden uw volledig gemonteerde dakkapel bij u voor de deur… Wij leveren traditionele maatwerk dakkapellen. Bekijk ook het filmpje waarop u stap voor stap ziet hoe wij uw dakkapel plaatsen.

5 Afwerking
De buitenzijde wordt vanzelfsprekend volledig wind- en waterdicht gemonteerd. De binnenzijde wordt volledig geïsoleerd opgeleverd inclusief vensterbank onder het raam. Wilt u ook de binnenzijde van uw dakkapel laten afwerken? Geen probleem. We kunnen de binnenzijde compleet voor u aftimmeren.

Neem contact met ons op. We laten u graag de mogelijkheden en prijzen zien
Als ook de binnenzijde is afwerkt kunt u gaan genieten van de nieuwe ruimte in uw huis!

Meer informatie over uw dakkapel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dakkapel? BM Daktechniek adviseert u graag bij de keuze en ontwerp van uw op maat gebouwde kwaliteitsdakkapel.

Wij nemen contact met u op