Tips om uw goede voornemens vol te houden

1 Maak niet teveel voornemens.
Kies voor een doel dat u echt graag wilt behalen. Waar u gelukkig van wordt en waarvan u zeker weet dat u de inspanning gaat volhouden om dit doel te bereiken.

2 Zorg voor een haalbaar doel
Kies voor een doel dat je echt kunt bereiken. Bijvoorbeeld twintig kilo in een maand afvallen lijkt een mooi streven, maar is in de praktijk natuurlijk nauwelijks haalbaar. Door een kleiner doel wel te halen, raakt u gemotiveerd om door te zetten naar een hoger doel.

3 Deel uw voornemen
Schrijf voor uzelf op welk doel u wilt bereiken en hoe u dat wilt doen. Deel uw goede voornemen met vrienden en familie. Hoe concreter uw doel is en hoe meer mensen weten dat u bezig bent dit doel te bereiken, hoe makkelijker het zal zijn om het doel te bereiken.

Het beste voornemen voor 2016

Is u voornemen om in 2016 groter te gaan wonen? Maar wilt u eigenlijk niet verhuizen of is een verhuizing naar een groter huis te kostbaar? Een dakkapel kan de oplossing zijn. U maakt met een dakkapel van uw zolder een volwaardige, lichte kamer. Ideaal als extra slaapkamer of als uitstekende werkplek aan huis. Ook een slaapkamer onder een schuin dak krijgt met de bouw van een dakkapel een flink aantal vierkante meters erbij.

Een dakkapel passend bij ieder voornemen

Wilt u een houten dakkapel of een onderhoudsvrije kunststof dakkapel? Wij kijken samen met u welke oplossing het best bij uw woning of wensen past! Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.