Anno 2013 behoeft ‘het nieuwe werken’ geen toelichting meer. Werken kan overal en altijd, dus ook thuis. Maar om ongestoord aan het werk te kunnen is het wel handig als u beschikt over een rustige werkplek. Misschien wilt u wel meerdere werkplekken in uw woning realiseren. Bij gebrek aan licht en ruimte kan het plaatsen van een dakkapel uitkomst bieden.

Het creëren van een nieuwe, extra of grotere werkkamer door het plaatsen van een dakkapel is een prima mogelijkheid en hoeft geen kostbare en tijdrovende klus te zijn. De kosten zijn beperkt en de plaatsing kan in één dag. U zit dus niet dagen of weken in de rommel, zoals bij andere verbouwingen.

Het nadeel van een werkruimte op zolder is meestal het gebrek aan daglicht en sta-ruimte. Juist dat is met een dakkapel uitstekend op te lossen. Een kapel hoeft natuurlijk niet alleen op een zolder geplaatst te worden, maar kan ook worden gebruikt om een bestaande werkkamer of studeerkamer te vergroten.

Plaats een dakkapel die bij u past
Bij het kiezen van de juiste dakkapel moet u niet alleen rekening houden met de nieuwe invulling van uw zolder. Ook de uitstraling van uw buitengevel moet u bij uw keuze meewegen. Een dakkapel plaatsen is een goede investering en betaalt zichzelf grotendeels terug mits ze goed past bij de stijl van uw woning, kwalitatief hoogwaardig is gebouwd en vakkundig geplaatst.

U kunt een dakkapel plaatsen van kunststof of van hout. Met een plat dak, schuin dak en zelfs met verhoogde nok voor nog meer ruimte. Ze zijn er in verschillende stijlen en worden bij voorkeur op maat gemaakt. Kies ook voor goede isolatie en HR-beglazing. U zit er tenslotte graag warmpjes bij in uw nieuwe werkkamer. Bovendien voorkomt u zo dat kostbare warmte en energie verloren gaan.

Op zoek naar kwaliteit voor een concurrerende prijs?
BM Daktechniek levert uitsluitend kwaliteitsdakkapellen op maat met een hoge isolatiewaarde. Ze worden geheel naar uw persoonlijke wensen vervaardigd, nauwkeurig geplaatst en keurig afgewerkt. De prijs is concurrerend. Bekijk de prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan.

Wij nemen contact met u op