Uit onderzoek blijkt dat zo'n 60% van de mensen die vakantiegeld ontvangen dit gebruiken voor andere doelen dan hun vakantie. In de huidige economische situatie kiezen steeds meer mensen ervoor hun vakantiegeld te gebruiken om bijvoorbeeld schulden af te lossen of grote uitgaven van te betalen, zoals het plaatsen van een dakkapel.

Het creëren van extra ruimte in uw huis met een dakkapel hoeft geen kostbare en tijdrovende klus te zijn. De kosten zijn beperkt en de plaatsing kan in één dag. U kunt langer met plezier blijven wonen in uw huis.

Kies een dakkapel die bij u past
Bij het kiezen van de juiste dakkapel moet u o.a. rekening houden met de uitstraling van uw buitengevel. Een dakkapel is een goede investering en betaalt zichzelf grotendeels terug mits ze goed past bij de stijl van uw woning, kwalitatief hoogwaardig is gebouwd en vakkundig geplaatst.

Er zijn kunststof dakkapellen of van hout. Met een plat dak, schuin dak en zelfs met verhoogde nok voor nog meer ruimte. Ze zijn er in verschillende stijlen en worden bij voorkeur op maat gemaakt. Kies ook voor goede isolatie. Daarmee bespaart u energiekosten en voorkomt dat kostbare warmte en energie verloren gaan.

Een kunststof dakkapel is nauwelijks te onderscheiden van een houten variant. Kunststof biedt veel mogelijkheden op het gebied van afwerking, print en kleur, waardoor maatwerk goed mogelijk is. De mogelijkheden zijn talrijk. Standaard bij BM Daktechniek zijn o.a. isolatieglas HR++ en SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk. Een kunststof variant is onderhoudsarm.

Geïnteresseerd in een dakkapel op uw woning?
BM Daktechniek heef meer dan 20 jaar ervaring in ontwerpen, plaatsen en onderhouden van kwaliteitsdakkapellen op maat. Van hout en van kunststof. U ontvangt standaard 10 jaar KOMO Keurgarantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze prijzen dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan.