Afgelopen jaar was opnieuw een bijzonder jaar. De corona epidemie heeft ons nog flink beziggehouden. Ook in de bouw bleven maatregelen -in strenge en minder strenge vorm- noodzakelijk.

Thuiswerken werd gewoon
Voor heel veel bedrijven en werknemers bleek het (deels) thuiswerken een prima manier om de werkzaamheden uit te voeren. Hybride werken werd het nieuwe normaal. Bij BM Daktechniek konden we dan goed merken. Veel klanten wilden hun zolder dit jaar verbouwen tot een volwaardige thuiswerkplek. Met het plaatsen van een dakkapel maken wij van een donkere zolder een lichte en ruime werkkamer. Op die manier kun je als thuiswerker het werken en privé prima van elkaar scheiden.

Kadermodel dakkapel favoriet
Het zogenaamde kadermodel was dit jaar favoriet. De voorzijde van dit model dakkapel is voorzien van een ‘kaderrand’ waarbij de kozijnen verdiept worden geplaatst. Dit zorgt voor een strakke, moderne en luxe uitstraling.

Duurdere grondstoffen in de bouw
Aan het begin van de coronacrisis werd de productie van veel bouwmaterialen teruggeschroefd. Toen dit jaar de economie weer op gang kwam, namen tekorten toe en stegen prijzen. De importprijzen van hout lagen dit jaar bijvoorbeeld 25 procent hoger dan een jaar eerder. Voor staal was dat zelfs 50 procent. Er lijkt nu een piek te zijn bereikt in de verhoging van de prijzen van materiaal voor de bouw.

Onze planning gehaald
Het plaatsen van onze dakkapellen is gelukkig volgens planning verlopen. Wij zijn dan ook trots op de mooie dakkapellen die we hebben mogen bouwen en plaatsen. Het afgelopen jaar kregen we veel positieve beoordelingen. Gemiddeld geven al die klanten ons het rapportcijfer 9! Op bm-dakkapel.nl/dakkapel-klanten/ hebben inmiddels 499 klanten hun ervaring gedeeld.

Gelukkig Nieuwjaar!
We danken u -als klant of leverancier- voor het getoonde vertrouwen. We hebben veel zin in het nieuwe jaar waarin we al veel mooie projecten in de planning hebben staan. Natuurlijk gaan we ook in 2022 voor de hoogste klanttevredenheid. Houd onze website in de gaten voor tips en nieuws en updates van nieuw geplaatste dakkapellen.

Wij wensen u namens het volledige team van BM Daktechniek fijne kerstdagen en een gelukkig & gezond 2022.