De zijwanden van uw dakkapel aan de buitenzijde duurzaam, tijdloos en onderhoudsvrij laten bekleden? Denk dan eens aan zink. Stijlvolle gladde zinken beplating is met name mooi in combinatie met een jaren ’30 woonhuis met authentieke details. Een hypermodern woonhuis, kies dan voor robuuste zinken zijwanden voorzien van een felsrand.

Dakkapel op maat

Zowel ter afwerking van een houten als een kunststof dakkapel is zink geschikt. Zink is een flexibel en natuurlijk materiaal dat zich eenvoudig laat bewerken en plooien. Direct na het plaatsen van de dakkapel zijn de zijwanden glimmend echter in de loop der tijd ontstaat de prachtige kleur van verweerd zink. Om de uitstraling te perfectioneren en compleet te maken adviseren we u om de boeirand af te laten werken met een zinken kraal.  Met een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek kunnen al uw dakkapelwensen gerealiseerd worden.

Neem bijvoorbeeld deze stoere kunststof dakkapel in Den Haag. De zijwanden van deze dakkapel zijn voorzien van een 0.8 mm dikke  zinken beplating,  in de lengterichting gemonteerd en met een dubbele felsverbinding aan elkaar verbonden. Baanbreedte van 45 centimeter, dit is afhankelijk van de hoogte van uw

Dakkapel prijs

Bent u benieuwd wat uw dakkapel kosten zijn met zinken zijwanden? Glad of voorzien van een felsrand. Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan! U bent natuurlijk ook (op afspraak) van harte welkom in onze showroom voor professioneel advies. Voor vragen en/of meer informatie kunt u ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur telefonisch of per e-mail bereiken. Wij helpen u graag verder.

Telefoonnummer:          0341 – 451 355
E-mailadres:                     info@bmdaktechniek.nl