Dakkapel Voorthuizen

Uw eigen dakkapel in Voorthuizen

Als u overweegt om een dakkapel op uw huis in Voorhuizen te laten plaatsen wilt u dit plan goed voorbereiden. Een dakkapel schaf je aan als investering in ruimte en woongenot en is voor een lange periode. Bij het uitvoeren van het werk kiest u voor vakmensen die in overleg met u de ideale dakkapel bouwen. Het is daarom goed dat u op de site van BM Daktechniek bent beland. BM Daktechniek is een echte dakkapel specialist. Als familiebedrijf hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van de mooiste dakkapellen. In nauw overleg met u als opdrachtgever kiezen we voor een dakkapel die helemaal past bij de uitstraling van uw huis en uw wensen om van een zolder een volwaardige werk- of slaapkamer te maken. Een dakkapel van BM Daktechniek is altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Zo week u zeker dat uw dakkapel in Voorthuizen een investering is waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel die past bij uw woning in Voorhuizen

Ieder huis heeft een eigen uitstraling. Afhankelijk van de periode waarin uw huis is gebouwd, de gebruikte materialen, de kleuren van uw huis maar ook de omgeving is het belangrijk om op zoek te gaan naar een dakkapel die helemaal past bij de uitstraling van uw huis. Bij BM Daktechniek weten we precies wat nodig is om een dakkapel te ontwerpen die past bij uw huis. We hebben ervaring met het plaatsen van dakkapellen op honderden bestaande huizen in heel Nederland. Zo weten we precies waar we op moeten letten bij het kiezen van materialen, kleuren en de juiste afmetingen. Met deze ervaring komen we graag bij u aan tafel. Op basis van uw wensen, budget en de mogelijkheden komen we tot de optimale maatwerk oplossing voor uw huis in Voorthuizen. Zo weet u zeker dat u jarenlang met veel plezier van uw investering zult genieten.

Opties voor uw dakkapel in Voorthuizen

Er valt heel wat te kiezen als u een nieuwe dakkapel op uw huis wilt plaatsen. Gaat u voor een houten dakkapel of kiest u toch liever een onderhoudsarme kunststof dakkapel? We kunnen voor u een dakkapel met een plat dak bouwen of juist een dakkapel met een schuin dak. Ook voor de kleur van zijwangen, kozijnen en ramen valt er veel te kiezen. Door luxe opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam aan het ontwerp toe te voegen, maakt u uw dakkapel voor uw huis in Voorthuizen helemaal compleet. Wij adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Heb ik een dakkapel vergunning nodig in Voorthuizen?

In een aantal gevallen heeft u een vergunning nodig voordat wij van BM Daktechniek een dakkapel op uw huis mogen plaatsen. De gemeente gaat over vergunningen voor het verbouwen of aanbouwen aan de buitenzijde van uw huis. In veel gevallen moet er voor het plaatsen van een dakkapel een vergunning worden aangevraagd. Daarbij kijken veel gemeenten naar de plek waar de dakkapel moet komen. Aan de voorkant van het huis (straatkant) mag meestal minder dan aan de achterzijde. Een dakkapel aan de achterkant van uw huis kan vaak zonder vergunning geplaatst worden.

Op de website omgevingsloket.nl  kunt u de regels rond vergunningen voor en dakkapel in Voorthuizen kunt u online nalezen. BM Daktechniek kan u indien gewenst voor een vaste vergoeding  helpen bij het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van uw dakkapel op uw huis in Voorthuizen.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Voorthuizen

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Voorthuizen. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Op die manier weet u vooraf precies de prijs van een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op
9

Sam Koopman

Amsterdam

12-09-2023

sam.kpmn@gmail.com

Wij zijn heel erg tevreden met onze dakkapel. Alles volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd. Ook keurig achtergelaten door de timmerlieden.

10

Jacques Bäumer

Harderwijk

05-09-2023

j.baumer@planet.nl

Vervanging van dakkapel vakkundig en snel gerealiseerd.

9

W. Van Donkersgoed

Ermelo

13-07-2023

michaelenwilleke@kpnmail.nl

Niks dan alleen maar lof voor het plaatsen van ons dakkapel. Er werd zeer vakkundig meegedacht en professioneel gewerkt. Een team mannen die ons dakkapel heel mooi heeft geplaatst. Het liep iets uit met hun planning doordat de nok er toch af moest en toen zijn er ook nog in overleg noodzakelijke werkzaamheden gedaan waar ze geen rekening mee hadden gehouden. Mooi werk geleverd!

10

Dorien Baks

Amersfoort

05-07-2023

dorienbaks@hotmail.com

Topteam! Hele relaxte timmermannen. Zijn de hele dag druk bezig, maar je merkt niet dat ze er zijn. Behalve dan hun beleefdheid en vriendelijkheid.. die is volop aanwezig 🙂
Komen afspraken na en dakkapel ziet er top uit!

10

Sandra Van der Vliet

Almere

31-05-2023

svliet@hotmail.com

Wij zijn ontzettend blij met onze dakkapellen en de goede service.

10

Daisy Dijkstra – Wessels

Ermelo

23-05-2023

dijkstra@me.com

Deze week is er een dakkapel bij ons geplaatst. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Mochten we beslissen om de andere kant ook te voorzien van een dakkapel dan nemen we wederom contact met hen op!

10

Juliette Verheij

Zeist

09-05-2023

verheij.j@gmail.com

Super mooie dakkapel en uitstekende service!

10

Fam. P. Kuiper

Almere

19-04-2023

petkuip34@hotmail.com

Wij zijn erg tevreden met onze dakkapel. De installateurs waren vriendelijk en kundig. Alles was in een ochtend en ongeveer 2 uurtjes in de middag klaar. Alles is ook netjes afgewerkt. Wij hadden alles goed afgedekt dat is wel een must. De installateurs hebben alles netjes achtergelaten en opgeruimd (het afval) Dus van ons een dikke 10.

10

Renze Klamer

Lelystad

12-04-2023

klamertjes@gmail.com

Heel blij met deze grote uitbreiding van ons huis. Het intekenen was een prettig proces. Er was nog wat miscommunicatie in de verwarring tussen mij en mijn buurman, maar dit werd rechtgezet. Het was de 9 maanden wachten op de levering uiteindelijk meer dan waard. Er werd daarbij netjes op voorhand gecommuniceerd over een stukje transportschade dat er nog was gekomen (barstje in ruit) en dit wordt nog vervangen. Vriendelijke plaatsers die de spullen netjes opleverden. En in een ochtendje, twee klappers van dakkapellen leverden.

9

Pieter Trap

Ermelo

07-03-2023

pieter_trap@hotmail.com

Goede service, prettige klantenservice en (na de vooraf vermelde levertijd) in een dag geplaatst. Netjes gewerkt en de verdieping goed achtergelaten.

9

E. Perk

Lelystad

21-02-2023

edje2014@gmail.com

Een echte plusklus door de jongens van BM daktechniek. Onze zolder is 2.4 vierkante meter groter en bovendien één van de lichtste ruimtes in het huis. Een enorme verbetering.
De jongens waren super. Goed op elkaar ingewerkt en daar is het resultaat ook naar. Superblij met deze verbouwing!

Zie ook mijn artikel met foto’s: www.outdoorindex.nl/dakkapel-geplaatst/

9

Heel

Zeewolde

14-02-2023

lhlauraheel@gmail.com

Super snel en goed geplaatst. Vaklui en erg vriendelijk. Ben er blij mee!

1 2 3 46