Dakkapel Voorthuizen

Uw eigen dakkapel in Voorthuizen

Als u overweegt om een dakkapel op uw huis in Voorhuizen te laten plaatsen wilt u dit plan goed voorbereiden. Een dakkapel schaf je aan als investering in ruimte en woongenot en is voor een lange periode. Bij het uitvoeren van het werk kiest u voor vakmensen die in overleg met u de ideale dakkapel bouwen. Het is daarom goed dat u op de site van BM Daktechniek bent beland. BM Daktechniek is een echte dakkapel specialist. Als familiebedrijf hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van de mooiste dakkapellen. In nauw overleg met u als opdrachtgever kiezen we voor een dakkapel die helemaal past bij de uitstraling van uw huis en uw wensen om van een zolder een volwaardige werk- of slaapkamer te maken. Een dakkapel van BM Daktechniek is altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Zo week u zeker dat uw dakkapel in Voorthuizen een investering is waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel die past bij uw woning in Voorhuizen

Ieder huis heeft een eigen uitstraling. Afhankelijk van de periode waarin uw huis is gebouwd, de gebruikte materialen, de kleuren van uw huis maar ook de omgeving is het belangrijk om op zoek te gaan naar een dakkapel die helemaal past bij de uitstraling van uw huis. Bij BM Daktechniek weten we precies wat nodig is om een dakkapel te ontwerpen die past bij uw huis. We hebben ervaring met het plaatsen van dakkapellen op honderden bestaande huizen in heel Nederland. Zo weten we precies waar we op moeten letten bij het kiezen van materialen, kleuren en de juiste afmetingen. Met deze ervaring komen we graag bij u aan tafel. Op basis van uw wensen, budget en de mogelijkheden komen we tot de optimale maatwerk oplossing voor uw huis in Voorthuizen. Zo weet u zeker dat u jarenlang met veel plezier van uw investering zult genieten.

Opties voor uw dakkapel in Voorthuizen

Er valt heel wat te kiezen als u een nieuwe dakkapel op uw huis wilt plaatsen. Gaat u voor een houten dakkapel of kiest u toch liever een onderhoudsarme kunststof dakkapel? We kunnen voor u een dakkapel met een plat dak bouwen of juist een dakkapel met een schuin dak. Ook voor de kleur van zijwangen, kozijnen en ramen valt er veel te kiezen. Door luxe opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam aan het ontwerp toe te voegen, maakt u uw dakkapel voor uw huis in Voorthuizen helemaal compleet. Wij adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Heb ik een dakkapel vergunning nodig in Voorthuizen?

In een aantal gevallen heeft u een vergunning nodig voordat wij van BM Daktechniek een dakkapel op uw huis mogen plaatsen. De gemeente gaat over vergunningen voor het verbouwen of aanbouwen aan de buitenzijde van uw huis. In veel gevallen moet er voor het plaatsen van een dakkapel een vergunning worden aangevraagd. Daarbij kijken veel gemeenten naar de plek waar de dakkapel moet komen. Aan de voorkant van het huis (straatkant) mag meestal minder dan aan de achterzijde. Een dakkapel aan de achterkant van uw huis kan vaak zonder vergunning geplaatst worden.

Op de website omgevingsloket.nl  kunt u de regels rond vergunningen voor en dakkapel in Voorthuizen kunt u online nalezen. BM Daktechniek kan u indien gewenst voor een vaste vergoeding  helpen bij het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van uw dakkapel op uw huis in Voorthuizen.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Voorthuizen

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Voorthuizen. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Op die manier weet u vooraf precies de prijs van een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op
10

Jurianls Brals

Veenendaal

23-01-2024

jurian.brals@gmail.com

Twee weken geleden hebben we twee dakkapellen laten plaatsen door BM Daktechniek. De mannen waren snel (met de middag waren ze al klaar), vriendelijk en gaven ook goede tips voor het aftimmeren. Zeer tevreden!

10

Marco Daemen

Arnhem

19-01-2024

mdaemen255@gmail.com

Afgelopen week een dakkapel laten plaatsen door DM Daktechniek. Uiterst tevreden over de geboden service. Zeer heldere communicatie voorafgaand en tijdens de klus. Dakkapel ook heel netjes afgewerkt en na afloop alle rommel opgeruimd. Top bedrijf !

10

R O

Apeldoorn

11-01-2024

rowanbosz@gmail.com

super goed bedrijf! fijn gesprek gehad goed geïnformeerd, de dag van de plaatsing is ook super verlopen monteurs verstaan hun vak helpen en denken goed mee. Wij raden BM Daktechniek zeker aan 🙂

10

Ekrem Karharman

Apeldoorn

08-12-2023

ekarharman@gmail.com

BM Daktechniek heeft bij ons een hele mooie dakkapel geplaatst.
Er wordt met je meegedacht over de mogelijkheden. Ook de service is erg goed.
Dank Cindy Pleiter er Barry Mons voor alle goede zorgen tot op heden.

10

Edwin Cornet

Nieuwveen

13-12-2023

edwincornet@whyz.nl

Prettige timmermannen, goede installatie en netjes gewerkt en een ruimte erbij!

10

Michiel Clements

Leusden

05-12-2023

michiel-clements@hotmail.com

Enorm tevreden met het resultaat. BM Daktechniek heeft me alles uit handen genomen. De dakkapel van meer dan 5 meter breed was binnen een morgen geplaatst. De boel is ook netjes achtergelaten en alles is naar tevredenheid. Aanrader!

10

Bart van Engeldorp Gastelaars

Leiderdorp

bengeldorp@gmail.com

Snelle plaatsing van een prachtig nieuw dakkapel achter. Goede communicatie en service!

10

Bart Hanekamp

Amersfoort

29-11-2023

hanekampb@gmail.com

Voorafgaand aan plaatsing net contact en altijd snel reactie. Plaatsing van de dakkapellen ging goed, contact met de mannen was prettig en dachten mee. Bekwaam en bereid om stapje harder te lopen. Bedankt!

10

Ginger Leegstra

Zoetermeer

08-11-2023

ginger.michele@hotmail.com

Wij zijn heel blij met onze dakkapellen! Een eerlijke prijs en professioneel geplaatst. Dank jullie wel!

10

Pauline

Naarden

10-10-2023

ellen@gmail.com

Namens Ellen de Thouars: zeer tevreden. Vakkundige en sympathieke medewerkers die hun afspraken punctueel nakomen.

10

Mick Bijkerk

Den Haag

04-10-2023

audreyenmick@gmail.com

Blij met de vervanging van mijn oude dakkapel. Zeer tevreden over plaatsing en eindresultaat.

9

Sam Koopman

Amsterdam

12-09-2023

sam.kpmn@gmail.com

Wij zijn heel erg tevreden met onze dakkapel. Alles volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd. Ook keurig achtergelaten door de timmerlieden.

1 2 3 47