In Nijkerkerveen werd door BM Daktechniek onlangs een dakkapel verlengd van 2 naar 8 meter. De klus was in één dag geklaard. Het resultaat mocht er zijn. Dankzij de grotere dakkapel heeft de zolderetage nu nog meer licht en ruimte gekregen.

Dakkapel verlengen, geen probleem

Het komt steeds vaker voor dat woningbezitters die meer ruimte in hun huis willen, besluiten te verbouwen in plaats van te verhuizen. Bestaande dakkapellen verlengen is dan een goede optie. In Nijkerkerveen werd een kleine dakkapel van 2 meter aan weerskanten vergroot tot een dakkapel met een totale lengte van 8 meter.

Dakkapel met schuin dak

Omdat de oorspronkelijke kapel een schuin dak had, werd ook de nieuwe dakkapel over de gehele breedte voorzien van een schuin dak constructie. Hiervoor worden de bestaande dakpannen gebruikt, zodat de kapel mooi geïntegreerd in het dak van de woning. De zijwanden warden afgewerkt met Red Cedar rabatdelen en voorzien van ingebouwde zinken dakgoot. Door dit hoge afwerkingsniveau krijgt het geheel een mooie kwalitatieve uitstraling.

Ook uw dakkapel vergroten?

BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in ontwerpen, plaatsen en onderhouden van kwaliteitsdakkapellen. Wij kunnen ook uw dakkapel vervangen of vergroten. Geheel op maat, passend bij uw woning, vergunningsmogelijkheden en uw persoonlijke wensen. Of deze nu van hout en van kunststof is?

U ontvangt bij BM Daktechniek standaard 10 jaar garantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van een nieuwe of grotere dakkapel? Vraag een offerte dakkapel aan. Het plaatsen neem niet meer dan één dag in beslag.

Wij nemen contact met u op