Dakkapel prijzen

Wat zijn de dakkapel prijzen?

Onze dakkapel prijzen kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van uw wensen, het type woning en de mogelijkheden rond de woning. De kosten voor het plaatsen van een dakkapel zijn dus afhankelijk van meerdere factoren. Elke wens en situatie is anders. Bij BM Daktechniek kunt u rekenen op een scherpe en transparante offerte op maat. Wij luisteren graag naar uw wensen. Onze experts adviseren u altijd over de beste en meest aantrekkelijke oplossing in uw situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Een dakkapel is altijd een goede investering

Het heeft veel voordelen om te investeren in een nieuwe dakkapel. U geniet direct van de extra leefruimte en een zee van daglicht. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning. Een goede investering dus. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakmanschap en specialistische kennis kunnen we dakkapellen in alle soorten en maten ontwerpen, vervaardigen en plaatsen. Voor iedere klant en ieder dak creëren we de juiste dakkapel. U kunt erop vertrouwen dat wij uw dakkapel altijd geheel volgens afspraak en planning leveren en plaatsen. Dat doen we al meer dan twintig jaar door heel Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar de actuele prijs en levertijd van een bepaald model? Laat u informeren door onze experts of vraag meteen geheel vrijblijvend een offerte aan. Via onze website kunt binnen een paar minuten een snelle offerte aanvragen of zelf online al uw dakkapel samenstellen. Wist u dat wij ook een showroom hebben? Het is mogelijk om deze op afspraak te bezoeken en uw wensen persoonlijk te bespreken.

Prijsindicatie dakkapellen

Om een goede indruk te krijgen van ons aanbod staat hieronder een overzicht van onze populairste modellen. Deze dakkapellen zijn voorzien van kunststof gladde massieve beplating en hebben een plat dak. Andere materialen en indelingen zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Vanwege schaarste aan materialen kunnen wij helaas geen vaste dakkapel prijzen communiceren. Daar komt nog bij dat een dakkapel van BM Daktechniek altijd maatwerk is en wordt daarom geheel op maat voor u gemaakt.

Alle types dakkapellen

Voor plaatsing van uw dakkapel in november 2024
ontvangt u nu een cheque voor € 250,- vroegboekactievoordeel.

Vraag een offerte aan voor de actuele prijs en levertijd.

Meer informatie

Type A

- H x B 1500 x 1500 mm
- Dakhelling 35 ° / 45 °
- Kunststof kozijn
- Dakkapel afgewerkt met
volkern kunststof platen

Type B

- H x B 1500 x 2000 mm
- Dakhelling 35 ° / 45 °
- Kunststof kozijn

Type C

- H x B 1500 x 2000 mm
- Dakhelling 35 ° / 45 °
- Kunststof kozijn

Type D

- H x B 1500 x 2500 mm
- Dakhelling 35 ° / 45 °
- Kunststof kozijn
- Dakkapel afgewerkt met
volkern kunststof platen

Type E

- H x B 1500 x 3000 mm
- Dakhelling 35 ° / 45 °
- Kunststof kozijn

Type F

- H x B 1500 x 3500 mm
- Dakhelling 35 ° / 45 °
- Kunststof kozijn

Type G

- H x B 1500 x 4000 mm
- Dakhelling 35 ° / 45 °
- Kunststof kozijn
- Dakkapel afgewerkt met
volkern kunststof platen

Type H

- H x B 1500 x 4500 mm
- Dakhelling 35 ° / 45 °
- Kunststof kozijn

Dakkapel op maat

Stel uw dakkapel compleet naar wens samen

Voor de kosten van dakkapellen met een andere breedte- of hoogtemaat, kozijnindeling, schuin dak, verhoogte nok, hardhout of een combinatie van hardhout en kunststof hanteren wij altijd een prijs op aanvraag.

 • Keralit zijwandpanelen
 • Keralit dakrandpaneel
 • DucoKlep ventilatierooster
 • Insectenhor
 • Aanvragen omgevings-vergunning Inclusief vervaardigen bouwtekening(en) nieuwe situatie
 • Elektrisch bedienbaar rolluik/screen
 • Bouwafval afvoeren
 • Keralit zijwandpanelen
 • Keralit dakrandpaneel
 • DucoKlep ventilatierooster
 • Insectenhor
 • Aanvragen omgevings-vergunning Inclusief vervaardigen bouwtekening(en) nieuwe situatie
 • Elektrisch bedienbaar rolluik/screen
 • Bouwafval afvoeren

Dakkapel verduisteren met een maatwerk rolluik

Zonwering voor uw dakkapel maatwerk screen

Dakkapel ventileren met een ventilatierooster

Insecten buiten dakkapel houden insectenhor

Meer over de dakkapel vergunning

Kunststof dakkapel met een houtlook

Scherp geprijsde dakkapellen in 1 werkdag geplaatst

Een nieuwe dakkapel bestellen bij BM Daktechniek is een slimme en verantwoorde keuze. Onze prijzen zijn bijzonder concurrerend en onze kwaliteit en service zeer gewaardeerd. U investeert in een kwalitatief hoogstaande dakkapel en gegarandeerd perfect passend maatwerk. Daarom ontvangt u bij ons standaard 10 jaar garantie op het gehele bouwwerk (bij deugdelijk onderhoud). Uw dakkapel wordt binnen 1 dag vakkundig geplaatst.

Vraag tijdig uw offerte aan

Overweegt u een nieuwe dakkapel, wacht dan niet te lang. Vraag direct online een vrijblijvende offerte aan of neem contact op. De stappen voorafgaande aan plaatsing nemen best wat tijd in beslag. Denk bijvoorbeeld aan de oriëntatie op de verschillende mogelijkheden, het inmeten en ontwerpen van de dakkapel, het opstellen van de bouwtekeningen en het eventueel aanvragen van vergunningen.

Globaal ziet het stappenplan er als volgt uit:
STAP 1: Oriëntatie
STAP 2: Afspraak en advies
STAP 3: Maatwerkofferte en opdracht
STAP 4: Plaatsen dakkapel in 1 dag

Vast onderdeel van onze service is een persoonlijke afspraak bij u thuis voor advies op maat. We bespreken dan nogmaals uw wensen, bekijken de technische en bouwkundige mogelijkheden, meten de dakkapel nauwkeurig in en adviseren u uitgebreid. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Bel 0341 – 451355, stuur een e-mail, gebruik ons contactformulier of vraag direct online een indicatieve vrijblijvende offerte aan.

voor plaatsing in de maand november 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen

Veelgestelde vragen

Wat kost een dakkapel gemiddeld?

Het is lastig om een gemiddelde prijs voor een dakkapel te noemen. Dat heeft meerdere redenen. De kosten van een dakkapel zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, het materiaal en de afwerking. Elke dakkapel die door BM Daktechniek wordt ontworpen en vervaardigd is uniek. Het gaat dus altijd om maatwerk. Goed om te weten: een dakkapel is altijd een goede investering in uw woning, omdat het meer licht en ruimte oplevert.

Waarom is er geen vaste prijs voor een dakkapel?

Er is geen vaste prijs voor een dakkapel omdat elke woonsituatie en wensen anders zijn. Een dakkapel is altijd maatwerk. De prijzen voor een dakkapel kunnen daardoor sterk uiteen lopen. Bij BM Daktechniek investeert u altijd in een kwalitatief hoogstaande dakkapel en bent u verzekerd van perfect passend maatwerk. Onze prijzen zijn bijzonder concurrerend. Het is verstandig om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo kunnen wij de kosten voor u inzichtelijk maken.

Wat bepaalt de prijs van een dakkapel?

De prijs van een dakkapel wordt voor een groot deel bepaald door de afmetingen van de gewenste dakkapel, het type materiaal, de afwerking en de mogelijkheden rond uw woning. Denk hierbij aan de hellingshoek van de dakconstructie of bijvoorbeeld de benodigde reikwijdte van de hijskraan. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een kunststof dakkapel, kan dit prijstechnisch voordeliger zijn dan een houten dakkapel. Dat komt omdat kunststof een duurzaam materiaal is dat weinig onderhoud nodig heeft. Tegelijkertijd geeft hout een unieke uitstraling en past daardoor perfect bij klassieke woningen. De uiteindelijke prijs hangt dus ook van uw persoonlijke wensen en smaak af.

Zijn de kosten van een dakkapel op voorhand te berekenen?

Bij BM Daktechniek kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u een offerte aanvraagt, kunnen wij op voorhand alvast een schatting van de kosten maken. U zit nog nergens aan vast. Op onze website kunt u een snelle of een uitgebreide offerte aanvragen. Dit laatste kan via onze handige online tool waarmee u zelf uw dakkapel kunt samenstellen. In beide gevallen ontvangt u binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte per mail.