Wanneer u kiest voor een dakkapel van BM Daktechniek, heeft u de mogelijkheid om deze te laten plaatsen en installeren mét airco. Dit levert een heerlijke, koele zolder op in de zomer en een boel andere verrassende voordelen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een dakkapel met airco is zeer populair. Door bij uw nieuwe dakkapel meteen voor een ingebouwde airco te kiezen, geniet u straks van nog meer comfort. Dit vergroot het woonplezier van uw nieuwe dakkapel. Bij BM Daktechniek kan elke dakkapel geplaatst worden in combinatie met de Breezehub airco van Minirooftop. Deze airco is snel en eenvoudig te installeren, prachtig van design en doet precies wat u van een airco mag verwachten.

Pluspunten Breezehub airco van Minirooftop
Van welke pluspunten profiteert u als u kiest voor de Breezehub airco van Minirooftop in combinatie met een dakkapel van BM Daktechniek? Dit en nog veel meer:

 • Snel en eenvoudig te installeren binnen één dag
 • Makkelijk te bedienen
 • Prachtig design
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geen koelleidingen nodig
 • Nauwelijks zichtbaar van buitenaf
 • Perfecte luchtcirculatie en koelvermogen
 • Met 48 DB zeer stil
 • Ideaal om te studeren, werken en slapen

4 voordelen van een dakkapel met airco

Kiezen voor een nieuwe dakkapel in combinatie met een airco levert veel verrassende voordelen op. De vier belangrijkste voordelen hebben we voor u op een rij gezet.

 1. Airco maakt uw dakkapel functioneler
  De toevoeging van een airco aan een dakkapel maakt deze nog functioneler. Met een dakkapel profiteert u van meer licht, ruimte en comfort, maar in combinatie met een airco wordt de ruimte nog functioneler. Dat komt simpelweg omdat slapen, wonen en werken beter lukt bij de juiste temperatuur. Een mens functioneert het beste bij een constante temperatuur van 21 graden.
 2. Altijd een dakkapel met aangename temperatuur
  De meeste dakkapellen worden op de zolderverdieping geplaatst, waar het in de zomer snel warm kan worden. Met een airco is dat probleem verleden tijd en kunt u zelf de temperatuur reguleren. Zo beleeft u nog meer woonplezier van uw nieuwe slaapkamer, kantoor of studeerkamer. Zelfs bij extreme hitte.
 3. Dakkapel met airco in één keer plaatsen is voordeliger
  Als u kiest voor een dakkapel van BM Daktechniek is het voordeliger om daar meteen een airco bij te laten plaatsen en installeren dan dat u daar mee wacht. De airco kan op deze manier makkelijker en effectiever geplaatst worden dan wanneer dit achteraf nog moet. Een ander voordeel: alle werkzaamheden vinden op één dag plaats. Aan het einde van de dag kunt u van een nieuwe dakkapel én een airco genieten. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees het hier!
 4. Dakkapel met airco maakt uw woning meer waard
  Het klimaat verandert en daardoor worden de zomers steeds warmer. Dat maakt kiezen voor een dakkapel mét airco een slimme investering. Het verhoogt niet alleen uw woongenot, maar maakt uw huis ook aantrekkelijker op de woningmarkt. Een dakkapel met airco vergroot de waarde van uw woning. Een groot voordeel als u ooit besluit uw huis te gaan verkopen.

Heeft u aanvullende vragen? Bel ons dan gerust of vul onderstaand contactformulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. We kijken uit naar uw reactie.

Wij nemen contact met u op