Dakkapel Meppel

Uw eigen dakkapel in Meppel

Als u overweegt om een dakkapel op uw huis in Meppel te laten plaatsen gaat u niet over één nacht ijs. Het is een belangrijke investering in ruimte en woongenot. De bouw en plaatsing moet door vakmensen gebeuren. Fijn dat u daarom op de site van BM Daktechniek bent gaan kijken. We zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Met een klein team van echte specialisten bouwden en plaatsten we honderden dakkapellen in heel Nederland. Altijd maatwerk dat in overleg met de huiseigenaar is ontstaan.

Een dakkapel betekent een echte waardeverhoging van uw huis. Een zolder wordt door het plaatsen van een dakkapel een volwaardige werk- of slaapkamer. U zult versteld staan van hoeveel ruimte en licht een dakkapel toevoegt aan uw huis.  Met een dakkapel wordt uw huis beter te verkopen, tegen een hogere prijs. U voegt tenslotte extra vierkante meters woonoppervlak toe. Omdat wij dakkapellen op maat maken, weet u zeker dat uw dakkapel in Meppel echt past bij de uitstraling van uw huis.

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel die past bij uw woning in Meppel

Uw huis heeft een bepaalde bouwstijl en uitstraling. Bij BM Daktechniek vinden we het belangrijk dat een dakkapel goed past bij uw huis. Omdat we letterlijk honderden dakkapellen op honderden verschillende huizen hebben geplaatst, weten we precies waar we op moeten letten bij het kiezen van materialen, kleuren en afmetingen.   We kiezen samen met u de ideale maatwerk oplossing voor uw huis in Meppel. Zo weet u zeker dat u jarenlang met veel plezier van uw investering zult genieten.

Heb ik een dakkapel vergunning nodig in Meppel?

De gemeente gaat over vergunningen voor het verbouwen of aanbouwen aan de buitenzijde van uw huis. De regels hiervoor verschillen per gemeente. In veel gevallen moet er voor het plaatsen van een dakkapel een vergunning worden aangevraagd. Daarbij kijken veel gemeenten naar de plek waar de dakkapel moet komen. Aan de voorkant van het huis (straatkant) mag meestal minder dan aan de achterzijde. Een dakkapel aan de achterkant van uw huis kan vaak zonder vergunning geplaatst worden.

De regels rond vergunningen voor en dakkapel in Meppel kunt u online opvragen via de website omgevingsloket.nl BM Daktechniek kan u eventueel voor een vaste vergoeding  helpen bij het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van uw dakkapel op uw huis in Meppel.

Veel keuze mogelijkheden voor uw dakkapel in Meppel

Er valt heel wat te kiezen als u een nieuwe dakkapel op uw huis wilt plaatsen. Wordt het een houten dakkapel of toch liever een onderhoudsarme kunststof dakkapel? U kunt kiezen voor een dakkapel met een plat dak of juist een dakkapel met een schuin dak. Voor de kleur van zijwangen, kozijnen en ramen valt er veel te kiezen. Met luxe opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam maakt u uw dakkapel voor uw huis in Meppel helemaal compleet. Wij adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Goede prijs
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst

Offerte voor een dakkapel in Meppel

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een maatwerk dakkapel voor uw huis in Meppel? Neem dan contact met ons. Onze adviseur neemt graag alle tijd voor een advies op maat. U kunt ook een een afspraak maken voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9