Dakkapel Haarlem

Een maatwerk dakkapel in Haarlem

Wilt u een dakkapel op uw huis in Haarlem? Dat is een belangrijke beslissing waar u zorgvuldig mee om wilt gaan. BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van dakkapellen in heel Nederland. We zijn een echt familiebedrijf met aandacht voor persoonlijk contact en kwaliteit in ons werk. Door – in overleg met u – te zorgen voor een goede voorbereiding kunnen we een dakkapel op uw huis in Haarlem binnen een dag plaatsen.

Met een dakkapel voegt u echt waarde toe aan uw huis. U maakt van een donkere zolder een volwaardige werk-, hobby of kinderkamer. Met een dakkapel van BM Daktechniek zorgt u voor licht en ruimte in uw huis. De extra vierkante meter die ontstaat door het plaatsen van een dakkapel op uw huis in Haarlem vertaalt zich direct naar een hogere verkoopwaarde van uw huis. Omdat wij dakkapellen op maat maken, weet u zeker dat uw  nieuwe dakkapel in Haarlem aan al uw wensen voldoet.

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel die past bij uw woning in Haarlem

Een dakkapel moet passen bij de uitstraling van uw huis. De specialisten van BM Daktechniek hebben honderden dakkapellen in heel Nederland geplaatst. Onze adviseur weet daarom precies welke keuzes u kunt maken om te zorgen dat de nieuwe dakkapel echt past bij uw huis in Haarlem. Samen met u kiezen we de juiste afmetingen, kleuren en materialen voor de dakkapel voor uw huis in Haarlem. Een dakkapel op maat kan volledig worden afgestemd op de woning.

Heb ik een dakkapel vergunning nodig in Haarlem?

Op veel plaatsen in ons land bepaalt de gemeente de regels rond het aanbouwen en verbouwen van de buitenzijde van uw huis. Ook voor het plaatsen van een dakkapel zult u in veel gemeenten een vergunning moeten aanvragen. Vaak gaat het daarbij om een dakkapel aan de voorzijde (straatkant) van uw huis. Een dakkapel aan de achterkant van uw woning kan vrijwel altijd vergunningsvrij geplaatst worden. De regels verschillen per gemeente. Hoe de situatie in Haarlem is, kunt u online opvragen via de website omgevingsloket.nl BM Daktechniek kan u overigens voor een vaste vergoeding ook helpen bij het eventueel aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van uw dakkapel.

Bepaal zelf hoe uw dakkapel eruit ziet

Weet u al wat voor dakkapel u wilt? U kunt kiezen voor een houten dakkapel of een onderhoudsarme kunststof dakkapel. Bij BM Daktechniek kunt u kiezen uit dakkapellen met een plat dak of een dakkapellen met een schuin dak. Ook de kleur van de dakkapel en de kozijnen bepaalt u helemaal zelf.  Door opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam toe te voegen maakt u uw dakkapel voor uw huis in Haarlem helemaal compleet. Natuurlijk adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Goede prijs
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst

Offerte voor een dakkapel in Haarlem

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een maatwerk dakkapel voor uw huis in Haarlem? Neem dan contact met ons. Onze adviseur neemt graag alle tijd voor een advies op maat. U kunt ook een een afspraak maken voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9