Dakkapel Gouda

De beste keuze voor uw dakkapel in Gouda

Voor de aanschaf van een dakkapel voor uw huis in Gouda is het belangrijk de juiste keuze te maken voor het bedrijf dat de dakkapel kan leveren en plaatsen.  Bij BM Daktechniek kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, vakmanschap en producten van een hoge kwaliteit. Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen en dakramen. Bij een dakkapel van BM Daktechniek hoort – bij deugdelijk onderhoud – maar liefst 10 jaar garantie op alle materialen en de gehele constructie van de door ons geleverde dakkapel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden rondom een dakkapel op maat in Gouda.

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel op uw huis in Gouda

Zorg voor licht en ruimte in uw huis met een dakkapel op maat. Een dakkapel biedt direct een extra aantal vierkante meter woonoppervlak, of u nu kiest voor een houten dakkapel of kunststof dakkapel. Zoals u weet wordt de verkoopwaarde van een huis voor een belangrijk deel gebaseerd op het aantal vierkante meters. Met de aanschaf van een dakkapel op uw huis in Gouda is de investering in een dakkapel een echte investering in de waarde van uw huis.

Een betrouwbare en ervaren dakkapel bouwer

Juist omdat de aanschaf van een dakkapel een lange termijn investering is, is het belangrijk dat u met een betrouwbare dakkapel bouwer in zee gaat. BM Daktechniek heeft jarenlang ervaring in het plaatsen van dakkapel. Onze adviseur bekijkt ter plaatse in Gouda de situatie bij uw huis en bespreekt met u de mogelijkheden voor de ideale dakkapel voor uw huis in Gouda.

Hoe zit het met een vergunning voor mijn dakkapel in Gouda?

De regels voor het plaatsen van een dakkapel verschillen in Nederland per gemeente. Met een vergunningenbeleid zorgen gemeenten ervoor dat er geen wildgroei ontstaat in opbouw en aanbouw van woningen. In de meeste gevallen is het geen probleem om een dakkapel aan de achterzijde van uw huis te laten plaatsen. Dit kan dan zonder vergunning. Voor het plaatsen van een dakkapel aan de zijgevel of voorgevel van uw huis is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen.  Via omgevingsloket.nl kunt u online nagaan wat de regels voor het plaatsen van een dakkapel in Gouda zijn.

Een dakkapel die helemaal bij de stijl van uw huis past

Geen huis is hetzelfde. U heeft bij uw koophuis zorgvuldig gekozen voor een stijl die overal terugkomt. Daarmee is het echt uw huis geworden. Bij het kiezen voor een dakkapel is het belangrijk om te zorgen dat ook de dakkapel goed past bij de stijl van uw huis. Samen met onze adviseur bespreekt u uw wensen. Op basis van uw budget kiest u samen met onze ervaren adviseur voor de juiste afmeting, passend materiaal en de goede kleur. Ook bij de eventuele opties houden we rekening met uw wensen en de stijl van uw huis in Gouda.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst

Offerte voor een dakkapel in Gouda

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Gouda. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9