Dakkapel Den Haag

Ook in Den Haag een dakkapel op maat

Heeft u een woning in Den Haag of omgeving en overweegt u de aanschaf van een dakkapel? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit. Wij plaatsen binnen 1 dag een kwalitatief hoogwaardige dakkapel in Den Haag die helemaal voldoet aan uw wensen.

Met een dakkapel op uw woning in Den Haag creëert u eenvoudig licht en ruimte en maakt u van uw zolder een volwaardige werk-, kinder- of slaapkamer. Een investering in een dakkapel is daarom een investering in uw woning: de waarde van uw woning zal door de extra ruimte stijgen.

 

Welke dakkapel past bij uw woning in Den Haag?

Heeft u een gezellige tussenwoning, een ruime hoekwoning, een vrijstaande villa of een authentieke jaren ’30 woning? BM Daktechniek maakt dakkapellen op maat. Zo sluit uw dakkapel naadloos aan op uw wensen en de stijl van uw woning in Den Haag.

Heb ik een vergunning nodig voor een dakkapel in Den Haag?

In veel gemeenten kan een dakkapel aan de achterzijde van de woning zonder vergunning worden geplaatst. Voor een dakkapel aan de voorzijde is vaak wel omgevingsvergunning nodig. Wilt u weten of u voor uw dakkapel in Den Haag een vergunning nodig heeft? Via omgevingsloket.nl kunt u dit eenvoudig online controleren.

 

Ontwerp uw ideale dakkapel

Voor het plaatsen van dakkapellen in Den Haag bieden wij veel mogelijkheden, en u heeft daarom bij ons veel keuzemogelijkheden. Wordt het een houten dakkapel, een kunststof dakkapel, een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak? Kies uit diverse kleuren en mooie opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel. Bijna alles is mogelijk en wij denken graag met u mee!

Offerte voor een Dakkapel in Den Haag

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Meer informatie?

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een dakkapel in Den Haag of wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Klanttevredenheid op basis van 451 beoordelingen

9