Dakkapel Den Haag

Dakkapel Den Haag
zorgt dat u geniet

Zodra u wilt genieten van uw nieuwe uitbouw ontdekt u dat u graag een stijlvolle manier wilt vinden om te verduisteren. Wat dacht u van een geïntegreerde screen of rolluik? Zonde toch om bij zo’n prachtige nieuwe uitbouw een goedkoop rolgordijntje te hangen? Dat vindt dakkapel Den Haag ook. Wij adviseren u graag van tevoren over de diverse mogelijkheden. De opties zijn niet alleen zon- en warmtewerend maar ook koudewerend, verduisterend en geluidswerend. Het allerbeste voordeel is nog dat ze ook inbraakwerend zijn. Dakkapel Den Haag kan direct bij de oplevering uw dakkapel voorzien van zo’n prachtige geïntegreerd rolluik of screen. Wacht niet te lang met beslissen, want direct laten plaatsen is goedkoper dan achteraf.

Dakkapel Den Haag met screen of rolluik

Uw dakkapel helemaal af met rolluik of screen? Dat kan dakkapel Den Haag voor u regelen. Er zijn verschillende kleuren en maten leverbaar. Zo kunt u geheel naar uw wens de kleur bepalen en deze laten overvloeien met de kleur van uw dakkapel of huis. Dakkapel Den Haag biedt ook de mogelijkheid om een Somfy RTS motor erin te plaatsen. Dankzij de ingebouwde ontvanger en obstakelherkenning en hindernisherkenning biedt dat extra veiligheid en voorkomt beschadigingen. Als u kiest voor een screendoek wordt er standaard een motor geïntegreerd. Meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan snel contact op met dakkapel Den Haag.

Dakkapel met schuindakconstructie Den Haag
Een dakkapel bekijken met een schuindakconstructie? Aan de Martin Luther Kinglaan te Den Haag hebben we deze mooie kunststof dakkapel met schuin dak ten behoeve van de voorgevel geplaatst.

Deze vergunningsplichtige dakkapel is 3,5 meter breed en heeft een hoogte van 1,3 meter. De bewoners van dit woonhuis hebben ervoor gekozen het kozijn uit te laten voeren in kleur Bruin Siena Noce. De zijkanten zijn met volkern kunststof beplating in dezelfde kleur afgewerkt. Als extra optie is het vaste raam van een ventilatierooster voorzien.

Klanttevredenheid op basis van 442 beoordelingen

9