Op zoek naar een dakkapel in Capelle aan den IJssel?

Ook in Capelle aan den IJssel bouwen en plaatsen wij uw dakkapel op maat

U heeft een huis in Capelle aan den IJssel en u loopt al langer rond met het idee om een dakkapel te plaatsen. Fijn dat u onze site heeft gevonden! BM Daktechniek is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het het ontwerpen, bouwen en plaatsen van dakkapellen in heetl Nederland. We maken een maatwerk dakkapel voor uw huis in Capelle aan den IJssel. Onze dakkapellen zijn van hoogwaardig materiaal en worden door vakmensen gebouwd en geplaatst.

Een dakkapel is een slimme investering in uw huis. U creëert ruimte en licht en maakt op die manier van uw zolder een volwaardige werkruimte, slaapkamer of kinderkamer. Het vloeroppervlak van uw huis groeit met het plaatsen van een dakkapel. Daarmee zorgt u dus ook voor groei van de waarde van uw huis. Meer woonplezier en meer waarde. Met een dakkapel op uw woning in Capelle aan den IJssel zorgt u voor beide!

Wat voor dakkapel past bij mijn huis in Capelle aan den IJssel?

Een dakkapel van BM Daktechniek is maatwerk. Dat is niet voor niets, want ieder huis is anders. De dakkapel moet passen bij de stijl, bouwwijze en kleuren van uw huis. Door vooraf met u de mogelijkheden te bespreken weten we zeker dat we ook voor uw huis in Capelle aan den IJssel een passende dakkapel plaatsen. Of u nu een modern nieuwbouwhuis of een authentiek historisch pand bewoont!

Wat moet ik allemaal regelen voor het plaatsen van een dakkapel in Capelle aan den IJssel?

Het is belangrijk om vooraf bij uw gemeente te informeren of u zonder vergunning een dakkapel op uw huis mag plaatsen. In de meeste gevallen kan een dakkapel aan de achterzijde (tuinzijde) van uw huis vergunning loos geplaatst worden. Een dakkapel aan de voorzijde (straatkant) kan het straatbeeld veranderen. In veel gemeenten heeft u daarom een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van uw huis.  Via omgevingsloket.nl kunt u dit online controleren welke regels in uw gemeente gelden.

Een passende dakkapel voor uw huis

Bij het plaatsen van een dakkapel van BM Daktechniek valt er heel wat te kiezen. Samen met onze adviseur neemt u vooraf alle mogelijkheden door. Wilt u een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak? Wordt het een houten dakkapel of een kunststof dakkapel? Ook de afmetingen (hoogte en breedte) van uw dakkapel worden zorgvuldig samen met u bepaald. Natuurlijk kiest u de indeling van de ramen, de kleuren van kapel en kozijnen en tenslotte bepaalt u ook nog welke opties uw wilt. Denk daarbij aan een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel.

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Maak een afspraak met BM Daktechniek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dakkapel voor uw huis in Capelle aan den IJssel? Wij denken graag met u mee. Maak vandaag nog een afspraak en neem daarvoor snel contact met ons op. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Klanttevredenheid op basis van 451 beoordelingen

9