Dakkapel Beekbergen

Een dakkapel voor uw huis in Beekbergen

Met een huis in Beekbergen bent u de trotse bezitter van een waardevol bezit. De waarde van uw huis is de laatste jaren snel gegroeid. Een fijn gevoel voor u als huiseigenaar. Met een dakkapel op uw huis in Beekbergen kun u eenvoudig, betaalbaar en snel nog meer waarde aan uw huis toevoegen. U creëert licht en ruimte en u maakt van uw zolderverdieping een volwaardig onderdeel van uw woonhuis. Als u online gaat inventariseren wat de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel zijn, zult u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer zien.  Daarom is het fijn dat u op onze site terecht bent gekomen. Wij zijn BM Daktechniek, een familiebedrijf uit Harderwijk. Al meer dan 20 jaar zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen in heel Nederland. Met een ploeg échte dakkapel-specialisten maken we ook voor uw huis in Beekbergen de ideale dakkapel.

Direct een offerte aanvragen

Daarom een dakkapel in op uw huis in Beekbergen

Bent u op zoek naar meer leefruimte? Het kopen van een grotere woning is een kostbare keuze. Met het plaatsen van een dakkapel op uw woning in Beekbergen creëert u meer ruimte in uw bestaande woning met een relatief lage investering. Door op uw huis in Beekbergen een dakkapel te laten plaatsen, maakt u van een zolderverdieping een volwaardige slaap- of werkkamer. Een dakkapel geeft meer licht, ruimte en meerwaarde aan uw woning. De investering is, gezien het rendement, relatief laag en BM Daktechniek zorgt ervoor dat de dakkapel binnen 1 dag wordt geplaatst.

De juiste dakkapel voor uw huis kiezen

Een dakkapel van BM Daktechniek wordt op maat gemaakt voor uw huis. Door te kiezen voor de juiste afmeting, het passende materiaal en de juiste kleuren wordt de dakkapel één geheel met uw huis. Uw dakkapel wordt in één dag geplaatst.

Heb ik een vergunning voor mijn dakkapel nodig?

Op omgevingsloket.nl kunt u online controleren welke regels in uw Beekbergen gelden. Voor het plaatsen van een dakkapel gelden in de meeste gemeentes regels. Met een omgevingsvergunning krijgt u het recht om een dakkapel op uw huis plaatsen. Voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van uw huis is in de meeste gemeenten geen omgevingsvergunning nodig. Een dakkapel aan de voorzijde (straatkant) van uw huis is meer bepalend voor het beeld in de straat waar u woont. Daarom is het vaak wel nodig om daarvoor een vergunning te krijgen. BM Daktechniek kan – tegen vergoeding – een eventuele vergunning voor het plaatsen van uw dakkapel in Beekbergen aanvragen.

Ontwerp uw ideale dakkapel

Een maatwerk dakkapel bouwen we helemaal in overleg met u. We kijken daarbij nadrukkelijk naar het type woning dat u bezit. U kiest het materiaal, kleur en afwerking. U bepaalt – in overleg met ons – de breedte, de hoogte en het aantal (draaikiep) ramen in de dakkapel. U kunt kiezen voor handige extra’s zoals insectenhorren, een rolluik of een screen. Wij leveren dakkapellen van hout of kunststof en met een plat of schuin dak.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Beekbergen

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Beekbergen. In een gesprek met onze adviseur worden alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9