Dakkapel Almere

Dakkapel in Almere
passend bij uw woonhuis

Almere is een vrij nieuwe stad die sinds 1976 bestaat en ligt volledig onder zeeniveau. Voor een ieder heeft Almere wat te bieden. Zo geniet u van de natuur in het groene Almere Buiten, gezelligheid en uitgebreide winkelmogelijkheden in Almere Stad of woont u aan het water en bos in het verrassende Almere Poort. Ook Almere Haven en Almere Hout heeft elk zijn bijzondere kant en is uniek. De woningen zijn afgestemd op de omgeving, waardoor een maatwerk dakkapel de ruimte en lichtoplossing voor u in Almere is.

De dakkapel oplossing voor u

Bij BM Daktechniek zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor de door u gewenste dakkapel. Zo kunt u kiezen voor een houten of een kunststof variant, maar ook is een combinatie mogelijk. Tevens zijn er talloze opties en extra’s waar u uit kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld uw nieuwe dakkapel gaan gebruiken voor een badkamer? Kies dan voor ventilatieroosters. Wilt u een strakke en moderne dakkapel? Dan heeft u de mogelijkheid om voor een dakkapel met een teruggebouwd kozijn te kiezen afgewerkt met gladde beplating. Oftewel, als u een woonwens heeft, dan heeft BM Daktechniek de dakkapel oplossing voor u. Voor een indicatieve offerte kunt u gemakkelijk, snel en online hier een offerte aanvragen.

Moderne dakkapel in Almere!
Ook in Almere heeft BM Daktechniek al diverse dakkapellen geplaatst. Bijvoorbeeld deze strakke en onderhoudsarme kunststof dakkapel in kleur antracietgrijs. U kunt de dakkapel aan de Oltman Thomsenstraat in Almere Stad bewonderen. Deze kapel is één dakpan vanuit de nok geplaatst om extra plafondhoogte te realiseren.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zijn op werkdagen tussen 08.30 – 17.30 uur bereikbaar op nummer 0341 – 451 355 of via info@bmdaktechniek.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van uw maatwerk dakkapel.

Klanttevredenheid op basis van 433 beoordelingen

9