Dakkapel Alkmaar

Dakkapel in Alkmaar
zelf samenstellen

Met haar historisch centrum staat Alkmaar bekend als “de Kaasstad”. Dit door de wekelijkse traditionele kaasmarkt in de zomermaanden. Naast deze markt heeft Alkmaar nog veel meer te bieden. Zo zijn er maar liefst 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten te vinden. Of u nu in de historische binnenstad, Oudorp of de wijk Overdie woont, BM Daktechniek heeft ook voor uw woning de perfecte dakkapel. Ook in Alkmaar maakt een dakkapel van uw donkere zolder binnen één dag een lichte ruime kamer.

Uw maatwerk dakkapel in Alkmaar zelf samenstellen

Alle door BM Daktechniek vervaardigde dakkapellen zijn maatwerk. Zo kunnen wij samen met u de ideale dakkapel samenstellen die past bij uw woonhuis, woonwensen en uw omgeving. U kunt bijvoorbeeld voor een moderne kunststof dakkapel of een traditionele houten dakkapel kiezen. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een kunststof dakkapel met houtlook te kiezen. Verder zijn er nog vele opties en extra’s die het wooncomfort van uw dakkapel nog aangenamer maken. Denk hier bijvoorbeeld aan insectenhorren, een elektrisch bedienbaar rolluik en ventilatieroosters. Bent u geïnteresseerd in een dakkapel in Alkmaar? Vraag dan gemakkelijk een vrijblijvende indicatieve offerte aan.

Unieke dakkapel in Alkmaar!
Wilt u graag een dakkapel in Alkmaar laten plaatsen, maar weet u nog niet goed wat mogelijk is? Bekijk dan deze mooie kunststof houtlook dakkapel aan de Houthavenstraat. Deze dakkapel is volledig afgewerkt met Keralit rabatdelen en heeft hierdoor de traditionele uitstraling van een houten dakkapel. En geniet u van alle voordelen van kunststof. Wij hebben deze maatwerk kapel vanuit de nok geplaatst om zo optimaal mogelijk winst te behalen met de hoogte van het plafond.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl. Wij helpen u graag met uw dakkapel wensen verwezenlijken.

Klanttevredenheid op basis van 433 beoordelingen

9