U kent het probleem. U heeft een dakkapel uitgezocht met modern en multifunctionele draai- kiepramen. U wilt uw dakkapel nu verfraaien met bijpassende rolgordijnen. Maar de standaard rolgordijnen kunnen niet worden geplaatst op dergelijke ramen. Luxaflex biedt de oplossing met haar nieuwe Nano Rolgordijn. BM Daktechniek kan deze noviteit nu ook exclusief aanbieden bij nieuwe of bestaande BM dakkapellen.

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om rolgordijnen. Afmetingen, materialen en systemen in allerlei soorten en maten. Het Luxaflex Nano Rolgordijn is speciaal ontwikkeld om te plaatsen op draai- en kiepramen. Bij dakkapellen komen dit soort ramen vaak voor. Bijzonder aan de Luxaflex Nano rolgordijnen zijn de compacte vorm en het strakke moderne design. Ze worden direct op het glas gemonteerd, zonder boren of schroeven. Ook is het mogelijk de rolgordijnen met behulp van speciale montage clips op het kozijn zelf monteren.

Hoewel de Luxaflex Nano rolgordijnen zijn speciaal ontwikkeld om problemen met draai- en kiepramen en glazen deuren op te lossen. Maar het esthetische Nano Rolgordijn kan natuurlijk ook uitstekend op andere plaatsen worden gebruikt.

BM Daktechniek is altijd op zoek naar kwaliteit en verbetering. We kijken daarbij verder dan de dakkapel zelf. Duurzame materialen, passende zonwering, uitstraling, goede isolatie en ventilatie zijn daarbij net zo belangrijk. De keuze voor kwaliteitsmerk Luxaflex is dus niet vreemd.

Ook een Luxaflex Nano Rolgordijn op uw dakkapel?
Dankzij onze speciale samenwerking met de Luxaflex dealerorganisatie kan BM Daktechniek de nieuwe Nano rolgordijnen bij het ontwerpen en plaatsen van dakkapellen direct meenemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe of bestaande BM Dakkapel? Neem dan contact met ons op. We nemen de Luxaflex Nano Rolgordijn graag mee in onze offerte dakkapel. Ze kunnen worden toegepast op zowel houten als kunststof dakkapellen.

Wij nemen contact met u op