HR-beglazing met zonwerende functie biedt comfort in de winter en voorkomt dat de temperatuur in de zomer al te sterk oploopt. Juist op een zolderetage met dakkapel bespaart u enorm op verwarmingskosten én op kosten voor airconditioning!

Hoe werkt zonwerende beglazing

Bij zonwerende beglazing is het HR-glas voorzien van een fijne doorzichtige coating die zorgt dat het glas in de winter de straling van de zon doorlaat en de warmte in uw huis vasthoud. In de zomer is het glas juist zonwerend. Het laat zonlicht vrij naar binnenstromen, maar voorkomt al te sterke opwarming door de zon. Ideaal voor een constant aangename temperatuur op uw zolderverdieping in alle seizoenen. En bovendien energiebesparend.

Gebruik zonwerende beglazing in uw dakkapel

Voordelen van het gebruik van zonwerende beglazing in uw dakkapel zijn:

–   U kunt uw raamoppervlakte vergroten voor meer licht
–   U geniet van constante temperatuur, ook bij het raam
–   Beperk ’s winters uw energieverbruik. Goed voor uw portemonnee en het milieu
–   Bespaar op kosten voor airconditioning
–   Duurzamer dan een rolluik of screen

BM Daktechniek levert dakkapellen met zonwerende HR-beglazing

De houten dakkapellen en kunststof dakkapellen van BM Daktechniek worden bij voorkeur voorzien van HR-beglazing 70/40. Dit betekent dat het glas tot 70% meer lichtdoorlatend en 40% meer zonwerend zijn dan gewoon HR++ beglazing. Dit soort zonwerend glas wordt ook wel vierseizoenen glas genoemd en is meest neutraal van kleur. Gebruik van zonwerende beglazing t.o.v. rolluik of screen is duurzamer. U heeft geen last van storing of slijtage.

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel met zonwerende HR-beglazing?

Wilt u de mogelijkheden van zonwerende HR-beglazing in uw dakkapel nagaan? Bel ons of vraag vrijblijvend offerte van uw dakkapel. Vermeld daarbij: ‘Met zonwerende HR-beglazing’. Het plaatsen van een dakkapel kan in één dag.

Wij nemen contact met u op